18. tammikuuta 2012

ystävykset


PIIA


Piian kans tutustuttii noin viiskuutaut sitte mun synttäreillä. Ja sit siit vähitelle ollaa alettu kulkee samois porukois ja nii ruvettu paremmi tuntee.
Viiskuutaut on aika lyhyt aika mut silti ollaa jo parhaitystävii ja luotan Piiaan sataprossaa! Ja huhhuh ku rupeen miettii mitä kaikkee ollaa yhes tehty ja koettu.
Harava, punane auto, uusvuosi, emmin ottama video, ellivuori, meijä mökki ja paljo kaikkee muut. Ja ku rupee oikee miettii ni eihä se Emmi meil kauhee montaa kertaa oo pääpunasen huutanu. No mutta ainaki tää vuosi tulee olee unohtumaton! JA PIIAN LEMPI HARRASTUS ON RUNKKIS.
 Sitten meillä on vielä Piian kanssa tää että rantakuntoo pitäis ittemme saad kesää mennes! Vaikka siihen onkin aikaa mutta jo nyt on hyvä aloittaa!
27.08.2011

AINO


Ainon kanssa ollaa tunnettu iha pikkusist. Jo tarhas oltii kavereit vaikken päästänykkää sua koskaa ponkumaa Iidan kans. Meilläki o paljo kaikkii yhteisii muistoi! Ja niist jokane o jollaki taval huvittava. Ainaki meijä mökkireissu ja ne hurjat siel siwal. 
Ja laival ku olit kipee hahaa se tom ja jerry skumppa joka jäi sin sängy al ja siivoojat joutu ottaa se poijes sielt.  Ja yhdes ain loistetaa fysiika tunneil ja kaikil muillaki kyl! Varsinki sulkkikses liikunnatunnil. Särkänniemi viime kesän, JANI ja ne kaksoset. HAHAH sit ain ku ne meni ohi ni me syötii jotai.. 
Voin kuvitel millassee kuva ne sai meist!!Onneks näit muistoi o viel paaaaaljon lisääki.
Viime kesän me oltiin Ainon kans karkkilakossa se piti hyvin paitti juhannuksen tuli pari karkkii syötyy mut se oli "sovittu" juttu. 


4 kommenttia:

Iida kirjoitti...

oltiin pahiksia tarhassa ♥

Wilma ja Ipa kirjoitti...

iida nii oltiinki♥

Linta kirjoitti...

me ollaa supersonnit sulkkikses (;

Wilma ja Ipa kirjoitti...

linta: hahah jep!;-)